Voel je dat het tijd is dat je jouw droombedrijf bouwt?

Z

Een bedrijf waarin je voelt dat alles klopt?

Z

Je uitkomt voor waar jij in gelooft?

Z

Je het beste van jezelf geeft?

Z

En je met de leukste klanten werkt?

DAN IS DIT HET MOMENT OM TE KIEZEN VOOR DE TRAINING BOUW JOUW DROOMBEDRIJF!

Je droombedrijf neerzetten en tot een succes maken vraagt van je dat je jouw ideeën serieus neemt en dat je de wereld laat zien dat je er bent!

Weet je niet wat je uniek maakt en hoe je je kunt onderscheiden? Verlang je naar focus in je ideeën zodat je niet alleen maar droomt en denkt over wat je zou kunnen doen, maar ook echt in actie kunt komen?

In dit traject help ik jou om met positieve energie en vertrouwen jouw droombedrijf neer te zetten en zichtbaar maakt.

9 concrete stappen waarin je jouw unieke aanbod, boodschap, personal brand en marketingacties neerzet.
Ja, dit wil ik

Wat levert de training Jouw Droombedrijf op

Z

Je maakt super helder waarin jij uniek bent

Z

Je vertaalt jouw talenten in een gaaf aanbod waar klanten (en jij!) superblij van worden en bereid zijn voor te betalen

Z

Je brengt focus aan in alle ideeën die door je hoofd vliegen (ja, het kán echt!)

Z

Je ontvangt een schat aan kennis en mogelijkheden om jezelf zichtbaar te maken en creëer je moeiteloos en met plezier acties voor zichtbaarheid die bij jou passen

Z

Je groeit naar jouw eigen definitie van succes op dit moment

Z

Je krijgt een mega energieboost en het vertrouwen die je helpen te gaan doen wat je het allerliefst wilt en de klanten te vinden voor wie jij het verschil kunt maken

Z

Je creëert een stevig fundament en stelt een marketingplan op voor jouw Droombedrijf.

“Ik ben erachter gekomen wat ik nu echt belangrijk vind, wat prioriteit heeft voor mij! Ik weet wat mijn inspiratiebronnen zijn in het leven en dat geeft richting in mijn bedrijf.

Ik geloof nu veel meer in wat ik waard ben, dat ik al een grote rugzak vol ervaringen en wijsheid heb die ik in kan zetten. Voor mezelf én anderen. Hierdoor vraag ik nu ook een veel hogere vergoeding aan mijn klanten!

En nu, een tijdje later, voel ik dit allemaal nog steeds zo. Dit geeft heel veel rust”

Femke S.

Yoga docent

Ik help je heel graag!

Ik ben Hilde van Schijndel

 

(loopbaan-)coach voor professionals en ondernemers die voelen dat er méér in zit.
Als gecertificeerd ‘Happy at Work’ Coach gebruik ik de methodiek “In 9 stappen naar werk dat bij je past”.

Na vijf jaar ervaring als zelfstandig ondernemer help ik anderen bij het opstarten van een eigen bedrijf. Ik help graag (startende) ondernemers die voelen dat ze een missie hebben, hun ambities serieus nemen en graag het verschil willen maken in hun vakgebied. Een eigen bedrijf betekent niet dat je standaard 40+ uur per week moet maken. Nee, je bent waarschijnlijk gestart met een eigen bedrijf omdat je behoefte hebt aan vrijheid en zelf keuzes wilt maken en je eigen agenda wilt bepalen. Dat kan want jij bepaalt zelf hoe je wilt ondernemen.

Ik weet hoe spannend het kan voelen om iets nieuws te starten of om koers te wijzigingen. Ook mijn kennis en ervaring als manager in middelgrote organisaties zet ik in om anderen te adviseren en te coachen in hun eigen bedrijf.

Ik ben trots dat ik als Certified Happy at Work Business Coach jou mag helpen om jouw unieke persoonlijkheid tot sterkste kracht in je bedrijf te maken en een prachtig bedrijf neer te zetten!

De 9 stappen naar jouw droombedrijf

=

Stap 1

JE ONDERSCHEIDENDE TALENTEN

Je legt jouw talenten en toegevoegde waarde bloot en leert dit super concreet te verwoorden. Je maakt jouw onderscheidend vermogen eindelijk helder voor jezelf en de buitenwereld

=

Stap 2

JE VISIE EN “WAAROM”

Je leert persoonlijk verwoorden waarom je doet wat je doet. Zonder hakkelen kun je verwoorden wat jouw missie is die jou vanuit je tenen drijft zodat je deze kunt gebruiken in je marketing en communicatie

=

Stap 3

SCHERPE FOCUS

Je kiest waar jij om bekend wilt staan en brengt focus aan. Zo kun je je tijd en energie doelgericht besteden en behaal je méér resultaat uit je acties voor zichtbaarheid en je marketing

=

Stap 4

JE DROOMKLANTEN

Je kruipt in de huid van je klanten zodat jouw boodschap en aanbod hen op het lijf geschreven zijn en zij jou herkennen als de persoon met wie ze dolgraag willen werken

=

Stap 5

JE UNIEKE AANBOD

Je maakt een onweerstaanbaar en uniek aanbod waar klanten JA tegen zeggen, voor de juiste prijs. Je leert prijsstrategieën en hoe je je aanbod opbouwt

=

Stap 6

JE AUTHENTIEKE MERK

Jouw Personal Brand vormgeven waarmee je de leukste klanten aantrekt. Je weet wat je wilt uitstralen en vertaalt dit naar beelden en teksten voor je website

=

Stap 7

DE WEG VRIJMAKEN

Onderzoeken wat je tegenhoudt. Welke overtuigingen belemmeren je om vol voor jouw droombedrijf te gaan en in actie te komen? De weg vrij maken voor jouw groei

=

Stap 8

JE GLASHELDERE BOODSCHAP

In deze stap schrijf je jouw persoonlijke en aansprekende marketingboodschap. Nooit meer met je mond vol tanden over wat je kunt betekenen en voor wie!

=

Stap 9

JE MARKETINGPLAN

Je leert slimme strategieën voor meer zichtbaarheid op jouw unieke wijze toe te passen. Je maakt je marketingplan waarmee je jouw droomklanten bereikt

Dit traject heeft zich sinds 2015 bewezen en al honderden startend ondernemers begeleid om met plezier en vertrouwen hun bedrijf neer te zetten.

Het helpt je om jezelf zichtbaar te maken op een plezierige en persoonlijke manier die past bij wie ze zijn. Ultiem jezelf zijn als ondernemer zorgt voor een sterk Personal Brand waar potentiële klanten als vanzelf naar toe getrokken worden.

“Het is belangrijk om de rust te nemen en de tijd te pakken om na te kunnen denken over wat mijn doelen zijn als ondernemer; waar ik heen wil, wat is daarvoor nodig, wie ik daarbij kan en wil betrekken? Al die vragen en vooral de antwoorden komen als je de rust neemt en ook écht los komt van het hectische leven van alledag waarin je al 100 andere rollen vervult en taken hebt.  Het inzicht dat ik kan beginnen zonder dat het perfect hoeft te zijn was heel waardevol.

Hilde heeft een persoonlijke aanpak, deelt ook eigen ervaringen en creëert daarmee een hele fijne, welkome en veilige sfeer. Dat is echt een grote kwaliteit van haar! Hilde deelt veel waardevolle kennis.”

Janneke Hendriks

Zelfstandig coach en trainer

Dit krijg je:

Z

Onbeperkt toegang tot de VIDEO’S EN OPDRACHTEN IN de ONLINE ACADEMY.

Z

Je werkt gestructureerd aan jouw unieke aanbod.

Z

Je ontvangt mega veel kennis en tools over het ondernemerschap en marketing.

Z

Je werkt aan jouw personal brand waardoor je jouw ideale klanten aantrekt.

Z

6 intensieve en persoonlijke coachsessies waarbij ik je help om jouw unieke persoonlijkheid tot sterkste kracht in je bedrijf te maken en een prachtig bedrijf neer te zetten.

Z

Je rond de training af met een marketingplan waarbij jij jezelf als ondernemer zichtbaar maakt op een manier die bij jou past.

“ De gesprekken resulteren in een heldere focus op mezelf en mijn bedrijf”

 

Het is fijn en verhelderend om met Hilde in gesprek te zijn. Ze luistert echt en schakelt daarbij telkens van het grotere verband naar persoonlijk niveau en terug – iets wat voor mij prettig en belangrijk is. Hilde doet geen aannames, maar stelt vragen en denkt actief met je mee vanuit een oprechte interesse en een positieve houding. Dit resulteert in een heldere focus op mezelf en mijn bedrijf.

M.

Ondernemer

Laten we samen aan de slag gaan!

Investering

€ 2795,- excl BTW

Als (startend) ondernemer kun je deze investering uiteraard als bedrijfskosten aftrekken. Check hiervoor de website van de belastingdienst of laat je informeren door een boekhouder.

Als je  op dit moment nog in loondienst werkt is het mogelijk dat de werkgever (gedeeltelijk) de investering op zich neemt, bijvoorbeeld bij een outplacementtraject of als transitievergoeding.

FAQ

Voor wie is dit traject?

Voor startende ondernemers of ondernemers die 1-3 jaar bezig zijn en hun aanbod scherper neer willen zetten om zo hun bedrijf te kunnen laten groeien.

Hoelang duurt een traject?

De looptijd van het traject is gemiddeld 4 tot 6 maanden.

Wat is de tijdsinvestering?

Ga ervan uit dat je in totaal ongeveer 25 – 30 uur gaat besteden aan de online leeromgeving. Daarnaast 6 keer 1,5 uur voor de individuele gesprekken. Je komt dan uit op totaal 35 tot 40 uur.

Waar vinden de coachsessies plaats?

De persoonlijke gesprekken vinden plaats in mijn ruime praktijk in onze prachtige pastorie. Een wandeling in de natuur kan ook, vanuit mijn praktijk lopen we zo de Brabantse landerijen in. Ook is het mogelijk om de sessies online via Zoom in te plannen. Ik heb ruime ervaring met coachen online.

Wat zit er allemaal in de digitale leeromgeving?

Je krijgt o.a. een talenttest, heel veel videomateriaal waarin veel kennis wordt gedeeld over het ondernemerschap en personal branding. Opdrachten die jou helpen om focus aan te brengen in jouw unieke aanbod.

Hoe en wanneer kan ik starten?

Telefonisch, via Zoom of bij mij in de praktijk maken we kennis met elkaar en kunnen we samen onderzoeken of deze training bij jou past. Als je start krijg je toegang tot de online leeromgeving en de talententest en kunt direct beginnen! Je plant de persoonlijke coachgesprekken zelf in mijn online agenda.

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, dat is mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden tijdens ons kennismakingsgesprek.

Nog een andere vraag?

Stuur een mailtje naar hilde@hildevanschijndel.com of het contactformulier. Je krijgt dan binnen 24 uur antwoord.