Ontdek jouw talent en ambitie

Z

Wil je meer plezier en vervulling ervaren in je werk?

Z

Met zelfvertrouwen de nieuwe stap in jouw loopbaan bepalen?

Z

Jouw talenten en toegevoegde waarde overtuigend verwoorden en uitstralen?

Dan ben je hier op de juiste plek!

Met het 9 stappenplan naar werk dat bij je past help ik je heel graag het plezier in je werk terug te vinden!

Ja, dit wil ik

In dit traject met intensieve persoonlijke coaching, ontdek je welke baan écht bij je past en wat de volgende stap in jouw loopbaan mag worden.

Je onderzoekt wat jouw ‘bedoeling’ is, waar jij blij van wordt en energie van krijgt.

Meer dan ooit vraagt de arbeidsmarkt van jou dat je glashelder maakt wat je te bieden hebt. Of je nu professional in loondienst of werkzoekend bent. Of misschien overweeg je de stap om verder te gaan als zelfstandig ondernemer.

Door helder te maken wat jouw talenten en toegevoegde waarde zijn, en dit te vertalen naar een aanbod voor de arbeidsmarkt, kun je zorgen dat je werk doet waarin je tot je recht komt en dat je energie geeft. En natuurlijk met een inkomen waar jij blij van wordt.

Wat levert het loopbaantraject op

Z

Je gaat super duidelijk zien wat jouw talenten zijn zodat je nooit meer twijfelt aan waar je goed in bent.

Z

Je leert jouw mogelijkheden op de arbeidsmarkt te zien.

Z

Je werkt een concreet idee uit van jouw volgende loopbaanstap, of dat nou in loondienst of als zelfstandige is.

Z

Je kunt helder maken wat je te bieden hebt op de arbeidsmarkt, zodat je nooit meer met knikkende knieën op een netwerkborrel of in een sollicitatiegesprek zit.

Z

Je werkt een strategie uit om jouw gewenste werk te vinden of creëren.

Z

Je kunt jezelf met zelfvertrouwen en overtuiging presenteren op de arbeidsmarkt.

Z

Je gaat ervaren dat je niets meer of minder hoeft te zijn dan jezelf en dat dat écht voldoende is.

Z

Je kunt ervoor zorgen dat je leuk werk doet waarin je tot je recht komt, nu en in de toekomst.

“De coaching voelde als een kadootje en heeft geleid tot erkenning van mezelf”.

Ik merkte al een poosje dat ik weinig voldoening haalde uit mijn werk als orthopedagoog bij een school voor voorgezet onderwijs. Maar op de een of andere manier kon ik die werkplek niet loslaten. Toen ik startte met de coaching bij Hilde lag mijn focus vooral bij de idee om in de toekomst weer iets te gaan doen waarbij ik eerdere opleidingen optimaal moest benutten. Ik hield heel erg vast aan dit beeld.

Wat ik zo waardevol vond aan de coaching was dat ik helemaal terugging naar ‘mijn bedoeling’; zonder de ‘mitsen’ en ‘maren’ en hiermee zonder schroom echt durf te kijken naar de vraag: “Waartoe ben ik hier?” Het in beeld krijgen van mijn kwaliteiten met een talententest gaf heel veel inzicht, maar vooral ook omdat ik deze nu kon gaan matchen naar werkzaamheden waar mij iets te doen staat.

Ik ben mezelf serieus gaan nemen in mijn toekomstdroom, ondanks dat dit altijd ‘maar’ een droom was, en ik deze weg lachte. Ik ben echt tot de kern gekomen ‘mijn bedoeling’ en heb mezelf hier volledig in erkend.

Hierdoor kon ik nu wel mijn werkplek los gaan laten, omdat ik helder heb wat de zin is van mijn bestaan. Het oude plaatje heb ik los kunnen laten door de bedoeling zuiver te krijgen.

Ik heb een intens fijn traject doorlopen dat ik iedereen gun. De kracht van Hilde ligt heel erg in het komen tot de essentie. Hilde luistert zonder oordeel en heeft een onderzoekende houding, zonder voor mij zaken in te vullen. Het is bijzonder hoe zij steeds weer de juiste vragen weet te stellen en weet te anticiperen op relevante thema’s, waardoor bij mij een enorme drive ontstond om mij ‘Why’ te ontdekken. Mijn eigenheid staat centraal. De coaching voelde voor mij als een kadootje en heeft geleid tot erkenning van mezelf.

Gaby Groenendaal

Gedragsdeskundige

“Ik heb een baan die heel goed bij mij past, dat geeft rust in mijn hoofd”

 

De coaching van Hilde heeft mij duidelijk gemaakt wat mijn sterke kanten zijn en waar ik behoefte aan heb in mijn werk. Hilde spiegelt, vraagt door, laat je nadenken en helpt je goed en eerlijk naar jezelf te kijken. Voor mij heeft dit geleid tot het besef dat de baan die ik nu heb juist heel goed bij me past, terwijl ik daar eerder over twijfelde. Dit heeft me rust in mijn hoofd gebracht. 

Na elke sessies was ik vol energie. Hilde is heel eerlijk en durft te confronteren en door te vragen. Het is geen pappen en nathouden, ze is er echt op gericht de ander verder te helpen. Dit leverde zoveel informatie over mezelf op. 

Ik vind het coachingstraject bij Hilde echt een aanrader! Bijvoorbeeld als je zoekend bent naar werk dat echt bij je past. Of zoekend naar lef om voor jezelf te kiezen en je dromen waar te maken. Hilde geeft je hiervoor het zelfvertrouwen. 

 

Chris van der Hulst

Communicatieadviseur

Ik help je heel graag!

Ik ben Hilde van Schijndel

 

(loopbaan-)coach voor professionals en ondernemers die voelen dat er méér in zit.
Als gecertificeerd ‘Happy at Work’ Coach gebruik ik de methodiek “In 9 stappen naar werk dat bij je past”.

Ik heb in mijn eigen loopbaan meerdere keuzes gemaakt waar ik tot de dag van vandaag heel blij mee ben; ik ben een paar keer geswitcht waarbij ik echt mijn hart heb gevolgd. Ook ben ik een paar jaar geleden als ondernemer gestart.

De rode draad in mijn loopbaan is altijd het begeleiden en empoweren van anderen geweest. Anderen stimuleren om zichzelf te zijn en daar juist de kracht van in te zien. Of dat was vanuit mijn rol als hulpverlener en manager en nu als zelfstandig coach; ik krijg heel veel energie als ik anderen help om te kiezen voor meer groei en vervulling in hun leven en werk.  Ik geloof dat iedereen unieke talenten heeft en het de bedoeling is om vanuit je hart te leven. Vanuit jouw authenticiteit ben je helemaal perfect en waardevol!

Samen werken we gestructureerd aan het vinden van jouw talenten en mogelijkheden. Je gaat aan de slag met de overzichtelijke methodiek ‘In 9 stappen naar werk dat bij je past’, ontwikkeld door The Happy at Work Agency. Dit is een methodiek die zich al vanaf 2007 heeft bewezen en honderden professionals heeft begeleid naar werk waarin ze tot hun recht komen en dat hen blij maakt.

Je doorloopt de volgende 9 stappen:

=

Stap 1

Jouw talenten ontdekken. Waarin jij uitblinkt en waar je super enthousiast over bent.

=

Stap 2

Ontdekken vanuit welke waarden je leeft en wat echt belangrijks is voor jou in je werk.

=

Stap 3

Je drijfveren benoemen. Wat motiveert jou en geeft jou positieve energie?

=

Stap 4

Je interesses en wensen concreet maken. Aan welke voorwaarden moet je werk voldoen?

=

Stap 5

Een helder persoonsprofiel maken gebaseerd op je inzichten uit stap 1 t/m 4.

=

Stap 6

Focus in je zoektocht bepalen door stil te staan bij jouw eigen definitie van succes.

=

Stap 7

Jouw mogelijkheden op de arbeidsmarkt, zoekprofiel en volgende stap bepalen.

=

Stap 8

Het aanbod dat jij bent voor een werkgever uitwerken in jouw Personal Brand en presentatie.

=

Stap 9

Jouw persoonlijke strategie uitwerken om jouw volgende stap te zetten.

Dit krijg je:

Z

12 maanden toegang tot The Happy at Work Academy.

Z

Uitgebreide videolessen en uitgebreid werkboek om de 9 stappen te doorlopen. Alles in jouw tempo.

Z

6 intensieve en persoonlijke coachsessies van gemiddeld 1,5 uur voor verdieping van je inzichten en opdrachten.

Z

Je kunt helder maken wat je te bieden hebt op de arbeidsmarkt, zodat je nooit meer met knikkende knieën op een netwerkborrel of in een sollicitatiegesprek zit.

Z

Specifiek op jouw vragen en behoeften toegespitste extra opdrachten.

Laten we samen aan de slag gaan!

Ik maak graag vrijblijvend kennis om samen te ontdekken of dit traject bij jou past.

Investering

Zakelijk traject: € 2795,- excl BTW

Particulier traject € 2195,- incl BTW

Vergoeding

 Tegenwoordig hebben veel werkgevers een loopbaan- of een ontwikkelbudget waar jij gebruik van kunt maken om dit traject te betalen. Dit kun je navragen bij je leidinggevende of personeelszaken.

Als particulier kan je loopbaancoaching als studiekosten aftrekken op je inkomstenbelastingaangifte. Check hiervoor de website van de belastingdienst.

Jouw geluk in werk is de investering sowieso meer dan waard!

FAQ

Hoelang duurt een traject?

De looptijd van het traject is minimaal 12 weken en maximaal 12 maanden. Dit is afhankelijk van jouw gewenste tempo en behoeftes.

Wat is de tijdsinvestering?

Ga ervan uit dat je in totaal ongeveer 25 – 30 uur gaat besteden aan ‘huiswerk’ voor het traject en tel daar 6 keer 1,5 uur bij op voor de gesprekken. Je komt dan uit op totaal 35 tot 40 uur.

Waar vinden de coachsessies plaats?

De persoonlijke gesprekken vinden plaats in mijn ruime praktijk in onze prachtige pastorie. Ook is het mogelijk om de sessies online via Zoom in te plannen. Ik heb ruime ervaring met coachen online.

Wat zit er allemaal in de digitale leeromgeving?

Je krijgt o.a. een talententest, heel veel videomateriaal, opdrachten en leuke extra’s voor jou op maat.

Hoe en wanneer kan ik starten?

Nadat we telefonisch kennis hebben gemaakt en een (online) intakegesprek heeft plaatsgevonden, besluit jij of je wil starten met het traject.

Je krijgt dan toegang tot de online leeromgeving en de talententest en kunt direct beginnen! Je plant de persoonlijke coachgesprekken zelf in mijn online agenda en houdt minimaal 14 dagen ruimte voor het eerste gesprek. Tussen de gesprekken in zitten ook minimaal 14 dagen, zodat jij de stappen kunt doorlopen en alles wat je leert kunt laten landen. Afspraken kun je plannen in mijn digitale agenda.

Vind jij mijn nieuwe baan?

De enige die jou ideale baan kan vinden ben jij. Het loopbaantraject biedt jou alle kennis en inzichten om werk te vinden dat bij jou past. Ik begeleid jou in dit proces en zal jou adviseren.  Ook stel ik je heel graag voor in mijn ruime netwerk. Maar solliciteren en keuzes maken doe je zelf, uiteraard met mijn enthousiaste support!

Werk je met loopbaancoaching altijd toe naar een nieuwe baan?

Nee, dat hoeft niet. Je kunt ook inzicht krijgen in jouw talenten en randvoorwaarden die je direct kunt toepassen in je huidige werk. Hierdoor ervaar je meer energie en plezier. Zo wordt je werk passend. Behouden van je werk of vinden van ander werk is dus beide mogelijk. Jij beslist wat het wordt!

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, dat is mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden tijdens ons kennismakingsgesprek.

Nog een andere vraag?

Stuur een mailtje naar hilde@hildevanschijndel.com of het contactformulier. Je krijgt dan binnen 24 uur antwoord.