Ik ben Hilde van Schijndel, life & businesscoach voor ondernemers en professionals die voelen dat er méér in zit.

Al van kinds af aan wil ik de wereld om mij heen begrijpen en vooral alles zoveel mogelijk zelf ontdekken en creëren.  

Dat zorgde ervoor dat ik al snel zelfstandig ging wonen toen ik in 1997 startte met mijn HBO- opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening. Tijdens de eerste jaren van mijn loopbaan heb ik met name in de jeugdzorg en justitiële zorg gewerkt. Hier heb ik als hulpverlener veel individuen en gezinnen geholpen. Ik genoot van mijn leven en heb prachtige reizen gemaakt over de hele wereld. 

In 2005 veranderde mijn leven totaal. Tot die tijd werkte ik 5 dagen per week, reisde de wereld rond, bruisend van energie, het voelde alsof het leven aan mijn voeten lag. Tot ineens alles op z’n kop stond omdat ik lymfeklierkanker kreeg. Er volgden jaren van overleven. Het leven en carrière dat ik voor ogen had leek verder weg dan ooit.

Juist in die periode heb ik mogen ontdekken wie ik werkelijk ben. Het oppakken van werk en een  sociaal leven moest ik helemaal opnieuw uitvinden. Dingen waar ik voorheen energie van kreeg of vanzelfsprekend vond, leken in eens niet meer bereikbaar. Dit zorgde voor een persoonlijke zoektocht naar wat ik écht belangrijk vind in het leven, wat mijn ware dromen en verlangens zijn én hoe er zo ontzettend veel mogelijk is als je er maar in gelooft. Zonder over mijn grenzen te gaan! Deze periode heeft mij uiteindelijk onschatbare inzichten gegeven die er, nu ik weer gezond ben, nog dagelijks voor zorgen dat ik mijn mooiste leven leef en mijn idealen omzet in actie. Ik geloof dat we een roeping hebben in het leven en dat we ons daardoor mogen laten leiden. Volledig vanuit jezelf, zonder masker op.

Inmiddels woon ik samen met mijn man en zoontje in ons droomhuis op het platteland in Noord-Brabant. Mijn dromen en idealen geven richting in mijn leven. Soms bewandel je diepe dalen of hoge bergen maar als je je blijft voorstellen hoe het ‘aan de overkant’ is, dan kom je er. 

Dit leven leef je één keer. Dus geniet ervan en zorg ervoor dat je ook voor anderen van betekenis kunt zijn!

Na een ruime loopbaan als coach en manager in de sociaal-maatschappelijke sector ben ik mijn praktijk voor loopbaancoaching gestart.

Hier help ik professionals en ondernemers om meer plezier, vervulling en succes te creëren in hun leven en werk als professional of ondernemer. Ik geloof dat het de bedoeling is dat we onze unieke eigenschappen en verlangens niet hoeven te verstoppen maar juist krachtig mogen inzetten. Jij bent hier als uniek persoon om jouw bijdrage te mogen leveren! Zonder harder te gaan werken of over grenzen te gaan maar juist vanuit flow leiding nemen over je leven en carrière.

Met behulp van verschillende methodes laat ik je inzien wat jouw unieke talenten en kernwaarden zijn. Ik help je om te ontdekken waardoor jij je laat tegenhouden. Vaak spelen er allerlei onbewuste overtuigingen die belemmerend werken. Dit zorgt voor onnodige ruis. Vanuit een positieve mindset is er zo veel mogelijk, meer dan jij denkt!

Ik geloof dat we de wereld mooier maken als we onze talenten en idealen omarmen en onszelf hiermee zichtbaar maken. Dat je je mooiste leven leeft als je alles eruit haalt wat er in zit. Want als je je hart volgt en echt van betekenis wilt zijn, kun je het verschil maken!

Liefs Hilde